Projecte Luika

 

LUIKA SCCL porta a terme activitats d’oci i lleure en l’àmbit de la diversitat funcional i la inserció laboral normalitzada.

Amb quins problemes ens trobem?

La furgoneta que tenim és molt vella i sovint s’espatlla. Aquesta furgoneta ens queda petita per transportar tot el material adaptat necessari per poder cobrir correctament totes les necessitats especials dels participants.

Quan entri en vigor la nova normativa “Resolución de 13 de abril de 2016, de la Dirección General de Tráfico, por la que se modifica el apartado C.1 del punto primero y los anexos I, II y VIII de la de 8 de enero de 2016, por la que se establecen medidas especiales de regulación del tráfico durante el año 2016.”, aquesta furgoneta no podrà circular ja que la seva matriculació és anterior a l’any 2.000 i desprèn molt CO2.

Per a què és necessària?

Com a vehicle per poder transportar el material per a realitzar activitats i prestar serveis a diferents entitats a les que donem servei. Per poder portar el material de suport extern necessari (grua de mobilitat, cadires de dutxes, cadires de rodes, entre d’altres). Per realitzar serveis específics segons demandes entitats i les necessitats de les persones amb diversitat funcional i les seves famílies.

Quins beneficis ens aporta renovar la furgoneta?

Ens permet continuar oferint serveis professionals i d’atenció personalitzada, ja que podríem tenir els mitjans necessaris per donar millor servei. Reduir la contaminació de CO2 que desprèn la furgoneta actual.

 

PROJECTE