Festival de Circ Social de Sabadell

 

SabaCirc, Festival de Circ Social de Sabadell, es un projecte que presentem a la ciutat per tal que sigui una eina de participació col·lectiva. L’objectiu es fer xarxa ciutadana al voltant de les arts del circ. Volem empoderar les persones i les entitats socials de Sabadell mitjançant l’art del circ, fomentant els seus valors intrínsecs: esforç, constància, cooperació, col·laboració, creativitat, equilibri, força, etc. El nostre àmbit d’actuació son els barris, on pensem que existeix una mancança de recursos culturals i per això ens agradaria obtenir els diners del retorn social per aquest projecte. Perquè d’aquesta manera augmentarem la qualitat de vida dels ciutadans de Sabadell, i el cicle del retorn social de la CRIDA per Sabadell quedarà complert.

Actualment estem treballant amb joves de la ciutat, hem engegat el concurs del cartell del festival. Ens queda la programació d’artistes emergents que dependrà del pressupost final que obtinguem i per això son necessaris els vostres vots.

Valoració del grup de seguiment del Retorn Social: es considera un projecte transformador i que a més fomenta i la participació col·lectiva, cultura, creació de llocs de treball i xarxa ciutadana.

 

PROJECTE