Teri Kofo, acompanyament de joves africans en situació d’extrema vulnerabilitat

 

Colors del Món neix l’any 2012 per donar suport a joves d’origen africà que i que arrel de la crisi econòmica, van perdre les expectatives que tenien, es trobaven sense feina i en una situació d’extrema pobresa i vulnerabilitat econòmica i social.

El Projecte Teri Kofo: acompanyament de joves africans en situació d’extrema vulnerabilitat és un projecte que pretén millorar la qualitat de vida de 20 joves migrants sense cap tipus de recurs econòmic i, en la gran majoria de vegades, sense permís de residència i treball. Les activitats previstes són:

– Àrea assistencial: repartiment d’aliments mensual, ajudes d’emergència, derivació a agents socials perquè coneguin el territori, donació de roba i bicicletes.

– Àrea de formació i inserció laboral: definició dels plans de treball de cada noi i noia, alfabetització idiomàtica i funcional, taller d’informàtica, xerrades sobre temes diversos, acompanyaments i suport emocional, itineraris d’inserció laboral, derivació a centres formatius i d’inserció laboral, taller prelaboral de Colors del Món, esdeveniments per aconseguir diners pels joves (Dinar Africà) – Àrea d’inserció social i comunitària: oci inclusiu, celebració de diades de Catalunya (Sant Jordi, Nadal i Cagatió), participació amb paradetes a fires com Mescla’t. – Àrea de comunicació de l’entitat: exposició sobre els i les joves de Colors del Món i la ferralla.

El projecte el portem a terme un grup de voluntàries i voluntaris que ens agradaria que el món fos millor!

 

PROJECTE