Sortides i excursions per a tothom

 

El Grup d’Esplai la Baldufa és una entitat històrica i social dins de la ciutat de Sabadell i encara més del barri de Can Puiggener (barri del districte 2). Fins al moment, ha sigut i segueix sent la única entitat voluntària d’activitats en el lleure que existeix al barri.

Cal recalcar que amb més de 30 anys d’història, l’esplai ha dut a terme nombrosos projectes amb l’objectiu d’educar en el lleure a tots els infants del barri.

El tipus de projecte de lleure en el qual s’emmarca la nostra acció educativa és de caràcter puntual i es concentra en diversos moments del curs, fora del medi quotidià. La intenció és dur a terme Sortides en diversos espais d’arreu que convidin a la creativitat. Oferir l’oportunitat a les “colles” de realitzar Excursions de cap de setmana. Les activats que proposaríem es desenvoluparien, per tant, en plena Natura, espais interurbans i urbans fora de l’entorn proper.

Valoració del grup de seguiment del Retorn Social: es considera un projecte transformador i que a més fomenta la participació col·lectiva i la cultura.

 

PROJECTE MEMÒRIA