Seminari Feminista d’estiu

 

El seminari d’estiu 2018 de Justa Revolta gira entorn el tema de la construcció de la República Feminista, que s’emmarca dins la campanya anual del col·lectiu. El cicle de xerrades i taules rodones pretén generar un espai per analitzar i debatre sobre la construcció de la República catalana amb perspectiva de gènere i posar al centre les diferents qüestions imprescindibles per generar un espai real de transformació social: la importància de les cures i el treball reproductiu, la divisió sexual del treball,  la participació de les dones com a subjectes polítics i creadores culturals, la importància de l’abordatge de les violències masclistes, el dret al propi cos, la construcció d’alternatives econòmiques, socials i culturals en clau feminista, serien alguns dels eixos bàsics d’aquesta edició.

Les sessions no només es centren en l’exposició dels temes tractats (ponències a càrrec de persones amb certa expertesa en la matèria) sinó també generen un espai de debat i reflexió entre les persones assistents. Un dels objectius del seminari és promoure el coneixement i el sentit crític sempre des dels feminismes i amb perspectiva de gènere; i donar visibilitat a la lluita i el discurs feministes.

Aquest any les sessions seran els dies 21 i 26 de juny i 5 i 12 de juliol, de 19h a 21h, al Casal Independentista i Popular Can Capablanca.

 

PROJECTE