Edició del llibre dels 30 anys de Bruixes del Nord

 

L’associació Bruixes del Nord, és una entitat sense afany de lucre que va néixer l’any 1987 a Sabadell, amb uns estatuts que regeixen el funcionament de la colla. Hi ha unes bruixes que són la tresorera, la secretaria i la presidenta de l’entitat, i la resta de les persones que formem part de la colla ens organitzem per comissions de treball en les que assumim responsabilitats i tasques en benefici del conjunt de l’entitat.

El Projecte Edició del llibre dels 30 anys de les bruixes del nord i el conte infantil consisteix en la creació d’un llibre amb la memòria dels 30 anys de les Bruixes del Nord. Hem cercat persones que han col·laborat amb escrits, il·lustracions, poemes, fotografies, articles, texts, …, han cercat els pressupostos més ajustats i adequats a la qualitat dels materials que volem realitzar. Ho tenim tot a punt per entrar en màquines, per tant ho farem si o si perquè els esforços han d’anar acompanyats dels resultats esperats.

Valoració del grup de seguiment del Retorn Social: es considera un projecte transformador i que a més fomenta la xarxa ciutadana, participació col·lectiva i la perspectiva de gènere.

 

PROJECTE