Casals per infants a l’agost

L’Associació Juvenil Esquitx és una entitat que neix de la iniciativa social i arrelada al barri de Can Rull treballa en aquest territori defensant els drets dels infants, treballem amb compromís ferm perquè els infants més vulnerables tinguin igualtats d’oportunitats.

El plantejament del casal d’agost vol donar oportunitat a 30 infants amb entorns vulnerables amb una activitat de lleure educatiu de qualitat i en valors a més amb menjador que garanteixi una alimentació saludable. Juntament amb el casal que ja realitzem al juliol garantim que aquests infants tinguin una bona alimentació.

Donat que hem vist l’oportunitat de la convocatòria d’ajut del retorn social de la Crida. Des de l’equip educatiu de l’Associació Juvenil Esquitx proposem poder optar aquest ajut amb un projecte nou que vol possibilitar a 30 infants de 3 a 12 anys participar a les activitats d’estiu durant el període d’agost. L’objectiu d’aquesta activitat vol permetre que infants en situació de vulnerabilitat que no tenen possibilitat de marxar de vacances i amb dificultats per accedir a una alimentació saludable puguin accedir a un casal, amb unes activitat d’educació en el lleure de qualitat.

Per això, demanem al Retorn Social de la Crida la suma de Projecte de 5500€ d’un total de 10250€ en el que es valora el cost del projecte.

El Grup de Seguiment del Retorn Social de la Crida ha considerat que aquest projecte compleix les bases generals de Retorn Social i amés que compleix les bases concretes següents:
– Foment de la xarxa ciutadana
– Participació col·lectiva
– Economia solidària
– Creació de treball
– Projecte amb continuïtat

 

PROJECTE MEMÒRIA