Campaments per a tothom

L’esplai La Baldufa de Can Puiggener un any més vol anar de campaments. Any rere any construïm des del voluntariat i la xarxa de prop per poder oferir al màxim d’infants i joves del barri de Can Puiggener de Sabadell, la possibilitat de gaudir també d’una experiència de lleure durant les vacances d’estiu, convivint plegades i plegats en un entorn natural durant una setmana.

D’aquesta manera juntes i junts aprenem la importància de treballar en equip, de respectar la natura aprofitant el que aquesta ens ofereix, fent vincle, compartint, experimentant, cantant, jugant i en definitiva, creixent plegats, petits i grans.

Degut a la situació socioeconòmica del barri, la majoria de famílies no disposen de recursos econòmics ni materials suficients per participar dels campaments. A més, l’esplai no disposa de cap subvenció per a realitzar aquesta activitat específicament, i per tant els recursos que hi podem destinar són insuficients. Això repercuteix directament en la preparació de l’activitat i en el seu desenvolupament.

Es per això que ens agradaria obtenir els diners del Retorn Social per poder dotar aquesta experiència d’una qualitat educativa alhora que renovar i ampliar el material d’acampada, de cuina i contractar transport, fent aquesta part del projecte menys feixuga i podent invertir les energies i el temps en el que de veritat ens mou i és el motiu del projecte:

Campaments per a tothom!

Per això demanen al Retorn Social de la Crida 2005€ d’un pressupost total de 4085€ amb els que es valora el projecte.

El Grup de Seguiment del Retorn Social de la Crida ha considerat que aquest projecte compleix les bases generals de Retorn Social i amés que compleix les bases concretes següents:
– Economia solidària
– Foment de la xarxa ciutadana
– Projecte amb continuïtat
– Capacitat d’autosostenibilitat

 

PROJECTE MEMÒRIA