Batucada Enric Casassas

 

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Pública Enric Casassas és una associació sense ànim de lucre, i oberta a totes les mares i tots els pares de l’escola que en vulguin ser socis o que vulguin incorporar-se a la Junta amb els següents objectius:

Formació humana integral, suport a la comunitat escolar, participació, assistència, representació i col·laboració amb el centre.

El Projecte Batucada és un projecte viu, que va néixer de la il·lusió de compartir un espai amb família i companys, cada dia aprenem quins aspectes cal millorar, quins cal eliminar i quins nous objectius podem marcar-nos. Vivim l’activitat, la comentem entre tots, busquem els punts febles i entre tots hi busquem solucions, entre tots fem créixer la Batukada del Casassas. Més que un projecte musical és un projecte de valors, on aprendre a escoltar, a ser respectuós, a veure’ns els un als altres i el vehicle per fer-ho és la música. Volem formar part de la vida de la ciutat, intervenint i col·laborant amb els actes festius que s’hi duen a terme: cercaviles, festes majors, trobades d’entitats…

Valoració del grup de seguiment del Retorn Social: es considera un projecte transformador i que a més fomenta la xarxa ciutadana.

 

PROJECTE