Adquisició d’instruments

 

Bandtumbats som un grup de de joves que formem part d’un mateix marc social i que ens hem conegut a Sabadell. Procedents de diferents conjunts de percussió, ens interessa muntar una batucada.
Creiem que la música és una sortida que totes nosaltres compartim i, per això, volem ajuntar els nostres coneixements de percussió i sortir al carrer per contagiar a tothom els nostres ritmes, tot donant a conèixer la cultura musical d’orígen africà i brasiler.

Els nostres objectius són gaudir tocant alhora que aportar noves activitats a les festes de la nostra ciutat, afavorint un oci alternatiu. Tot això dut a terme des de l’organització assembleària i l’autogestió. Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre en la que es dóna molta importància a l’autonomia del grup i a la cohesió de les seves membres.

En definitiva, un grup autodidacte, jove, actiu i enamorat de la música i de la seva ciutat, Sabadell. Amb aquest projecte pretenem finançar nous instruments per poder seguir treballant amb aquests objectius.

Valoració del grup de seguiment del Retorn Social: es considera un projecte transformador i que a més fomenta la participació col·lectiva, i foment de la xarxa ciutadana.

 

PROJECTE