Adequació d’un espai per a hort urbà col·lectiu

El projecte Hort Urbà i Social té com a finalitat ultima el treball en xarxa de totes les entitats que conformen el barri de Can Rull. Ja que el teixit associatiu no està gaire consolidat i aquest projecte seria un espai obert on poder treballar pel benestar del nostre barri.

Aquesta finalitat vindrà donada a través d’un treball comú (intergeneracional i intrageneracional) a l’hort urbà per tal d’aconseguir aliments saludables i ecològics per al rebost solidari de l’església de Can Rull. Des de Serveis Socials del CAP Can Rull ens van comunicar que al rebost feia falta una mica d’aliment fresc.

A la vegada, es pretén aconseguir també un percentatge d’aliment per a l’ús de tallers de cuina saludable, on poden participar les escoles i l’Institut del mateix barri, i per activitats obertes al barri com pot ser una calçotada. Així, es faria un gran treball de coneixença i conscienciació des dels infants més petits als més grans

Per això demanen al Retorn Social de la Crida 1500€ d’un pressupost total de 3000€ amb els que es valora el projecte d’adequació d’aquest espai.

El Grup de Seguiment del Retorn Social de la Crida ha considerat que aquest projecte compleix les bases generals de Retorn Social i amés que compleix les bases concretes següents:
– Economia solidària
– Capacitat d’autosotenibilitat
– Projecte amb continuïtat

 

PROJECTE