Activitats per infants al barri de Can Puiggener

Girant la Truita som una entitat d’Iniciativa Social Sense Ànim de Lucre que promou l’acció educativa i formativa en l’adquisició d’eines personals i col·lectives que serveixin per construir persones més crítiques, autònomes i actives.

Volem contribuir a crear una societat més expressiva, creativa i respectuosa amb les diferències, i per això totes les modalitats d’activitats que oferim fomenten i potencien la cohesió, la responsabilitat i la identitat.

Treballem des de l’horitzontalitat i amb una mirada integral de les persones. Ens basem en el joc i l’expressió artística com a eines socioeducatives per la transformació social.

Volem donar el tret de sortida del nostre projecte al barri de Can Puiggener, per tal d’incidir en el procés de socialització dels seus infants i generar dinàmiques diferents que enriqueixin i apoderin la comunitat. Per això proposem activitats de lleure que potenciïn el reconeixement individualitzat de cada infant o jove, evitant aquelles pràctiques que promouen desigualtats socials.

Per això demanen al Retorn Social de la Crida 1826,208€ d’un pressupost total de 3043,88€ amb els que es valora el projecte.

El Grup de Seguiment del Retorn Social de la Crida ha considerat que aquest projecte compleix les bases generals de Retorn Social i amés que compleix les bases concretes següents:
– Economia solidària
– Foment de la xarxa ciutadana
– Participació col·lectiva
– Creació de treball

 

PROJECTE